Szolgáltatásaink

Épületkarbantartás

Magyarország egyik legnagyobb üzemanyag technológiai szervizeként közel az összes piaci szereplőnél végezzünk üzemanyagtöltőállomások kiszolgáló épületeinek karbantartását, felújítását, építését, de egyéb közösségi célokat szolgáló épületek (pl. Plázák, üzletek, irodaépületek) létesítmények

Szerződött partnereink közé tartozik az OMV, MOL, SHELL, PKN Orlen, de eseti jelleggel számos kisebb megrendelőnk is elégedetten veszi igénybe szolgáltatásainkat.

Tucatnyi saját szerviz technikusunk az ország teljes területén látja el feladatait, ezen kívül országos hálózattal rendelkezünk megbízható, ellenőrzött az építőiparban szükséges szakmák teljes palettáját lefedő alvállalkozói hálózattal.

A hét minden napján 0-24 órás hibabejelentőnk áll ügyfeleink rendelkezésére, ahol a szerződéses ügyfeleinken kívül is bárkinek állunk a rendelkezésére.
Kollégáink több évtizedes szerviztapasztalatával és ügyintézőink teljes elhivatottságával állunk az Önök rendelkezésére.

Saját üzemetetésű autó flottánkban szerepelnek platós autók, nagy rakterű dobozos szerviz autók, kosaras személyemelő autók, de alvállalkozóinknak köszönhetően a legmodernebb daruk, szállító járművek is rendelkezésünkre állnak 1-1 speciális munkához

Kiemelt szolgáltatásaink

a teljesség igénye nélkül:

Ezek mellett a rendkívüli, rövid határidőjű munkákat is tudjuk kezelni és minden infrastruktúra üzemeltetéssel kapcsolatos hibát, rendellenességet el tudunk hárítani.

Gyorsan, pontosan évtizedek óta az Önök szolgálatában.